Iránytű a változtatáshoz 1.

Iránytű a változtatáshoz 1.

Nagy örömömre közel 2 év után újra elindult közös főzős, beszélgetős,  vidám hangulatú programom Budapesten,  ahol egy szuper közösségben alkottunk, kötetlenül beszélgettünk nemcsak az elkészített ételekről, hanem egy valós életmódváltásról, arról az életformáról, amit beépítve életedbe megteremtheted a kívánt egyensúlyt, amit a test, lélek és szellem megkíván és meghálál.

Mivel jelenleg nem Magyarországon élek, de egy újabb tanfolyami képzésben veszek részt Budapesten, ezért arra az elhatározásra jutottam magammal, hogy  újra elindítom a már korábban megkezdett főzős programjaim, mivel nagyon élvezem annak minden percét és aminek létrejöttével reményeim szerint egyre több volt ismerősömmel és kliensemmel tudom újra felvenni a személyes kapcsolatot, így könnyebben tudok segíteni nekik terveik megvalósításában. Többen hiányolnak a távollétemben, nagy örömömre még ebben a helyzetben is igénylik a segítségem, a jelenlétem, így próbálom ezeket a személyes találkozókat is létrehozni újra.

De abban is bizakodom, hogy sok-sok új kedves ismerettségre is szert tehetek majd a jövőben, hogy az elképzeléseimben jelenlévő programokat meg is valósítsam az arra érdeklődő és nyitott barátokkal együtt.

Ezen célokkal indultam nagy izgalomban utamra és vágtam bele a teendőkbe. Már az előkészületi munkák is nagy izgalommal és lelkesedéssel töltöttek.

Egy hét minden napját előre megtervezni, a legalkalmasabb időpontokat a találkozásokra megtalálni, a feladatokat összehangolni, közben pedig nyugodt körülmények között töltődni, már önmagában is egy komoly feladat volt számomra. Persze az meg már megszokott nálam, hogy általában mindig több dolgot szervezek, hogy egyszerre több dologban is jelen tudok lenni, ami sokszor biztosan fura képet mutat azoknak, akik még nem találkoztak velem, vagy nem ismernek.

Szülővárosomba is ellátogattam, hogy a rég nem látott barátokkal töltsek némi időt és persze tovább is maradtam, mint terveztem, így csak aznap mentem vissza Budapestre, amire a tanfolyamot megszerveztem. Volt is emiatt bennem némi feszültség, mert hát ugye utazás, bevásárlás, egy idegen helyszín és konyha, ahol azt sem tudom, hogy milyen felszerelések lesznek, aztán időközben kiderül, hogy a segítség ahonnan vártam még sem jön, mert közbeszólt a betegség, voltak ezzel így többen is az aznapra megjelenni kívánt személyek közül, szóval jöttek és jöttek az újabb kihívások, versenyt futottam az idővel, de aztán egy határozott döntés után  jöttek a váratlanul érkező segítők és segítségek is.

Semmi sem történik véletlenül az életünkben

Amikor segítséget kérsz az Univerzumtól, akkor az Univerzum úgy alakítja az eseményeket, hogy azok az emberek, akiknek a segítségére szükséged van rád találjanak. A földi segítők ebben a pillanatban az Univerzum egészének szolgálatában a segítségedre sietnek és elvégzik azt a feladatot, amivel a célod elérésében támogathatnak. Ha tudsz igazán kérni, az Univerzum energiái haladéktalanul munkához látnak, hogy szállítsák neked a megoldást, persze ehhez neked is készen kell állnod, hogy ezt fogadni is tudd.

Ezt tapasztalhattam meg aznap én is, ugyanis a valós segítség végül is nem onnan érkezett, ahonnan én azt vártam. Hálás vagyok, hogy ez nekem akkor ott sikerült és így már gördülékenyen ment minden, a feszültség, ami némileg rám telepedett a vendégek megérkezésével elmúlt és megkezdődhetett a valódi alkotás és teremtés.

A teremtés társak segítségével valósul meg

A teremtés mindig egy közös munka. Először is együtt kell működnöd az Univerzum teremtő energiáival, amik folyamatosan beszélnek hozzád és várják a kéréseidet. A teremtő energiák pedig mozgásba lendítik az anyagi világot annak érdekében, hogy a kérésedet teljesíthessék. Minden egyes megtett lépéssel felhatalmazást adsz az energiáknak arra, hogy tovább dolgozzanak veled és elkezdjék életre hívni az elképzeléseidet.

Az egész olyan mint a főzés. Készítsd el a receptet, vedd meg a hozzávalókat és kezdj hozzá a munkához! A részleteket pedig bízd bátran az Univerzum energiáira és hagyd, hogy elhozzák számodra a  megoldást!

Hálás vagyok, hiszen már az első alkalommal megvalósult a célom, találkozhattam rég nem látott volt ismerősökkel, barátokkal és kliensekkel. Volt, aki éppen Skóciából volt itthon szabadságát töltve, de eljött, hogy találkozhassunk, aztán új ismerettségek is létrejöttek, további programok vannak születendőben és nem utolsó sorban a helyszín is egy ideális lehetőség lehet terveim számára, a tulajdonos személyében pedig egy közvetlen, segítőkész, érdeklődő és nyitott embert ismerhettem meg.

Az őszinte érdeklődés es nyitottság az első pillanattól fogva jelen volt, a hangulat egyre jobban fokozódott, a munkamegosztás gördülékenyen ment, az étvágy meg volt, az időnk gyorsan lejárt, de Ildikó türelme határtalan volt, amit utólag is hálásan köszönök.

Az értékes és energiát biztosító táplálkozás iránti igény felkeltését célul kitűzve keresem a válaszokat: hogyan találjuk meg az optimális módot a különböző élethelyzetekben, pl. egy stresszes életben vagy akár egy valós életmódváltás vonatkozásában?

Amikor a konyhában alkotok, ez a tevékenység oly mértékben megragadja figyelmemet, ami teljes egészében beszippant a jelenlétbe. Egy csodás felfedezés, egy leírhatatlan élmény, ami magával ragad, amikor elkezdek alkotni, magam sem tudom, hogy mi lesz az eredmény, de így születnek a finomabbnal finomabb ételek.  Sokszor kérnek tőlem recepteket és olyankor döbbenek rá, hogy írásban átadni már egy sokkal nagyobb koncentrációt kíván meg tőlem, mint amikor azt a gyakorlatban összedobom. De szerencsére voltak lelkes résztvevők, akik szorgalmasan jegyzeteltek mit is  készítettünk röpke 2 óra leforgása alatt, valamint a képek is önmagukért beszélnek. 

” Ezt egy életen át kell játszani” – mondta egy kedves ismerősöm mikor megkérdeztem tőle, hogy halad a programmal? Talán a legtalálóbb megfogalmazás, amit pályafutásom során hallottam.
De abban a pillanatban tudtam, hogy valóban megértette a lényeget.  

Ugyanis a határozatlan emberekből hiányzik az összpontosítás és a vágy. Ez akadályozza meg képességeik kibontakozását. Határozottság nélkül nincs fűtőanyagod álmaid számára. Nem kóstolhatod meg a siker édes ízét, amíg nem leszel képes lenyelni a kudarc keserű ízét. Ha szeretnéd,hogy vasakaratod legyen és egy legyőzhetetlen határozottságod, akkor határozd meg pontosan a célt, ami igazából csak a tiéd, ami a saját útmutatásodból fakad, inspirál, amiért alig várod, hogy felébredj reggel.

Ha elégedetlen vagy a külsőddel, akkor cselekedj, de soha ne magyarázkodj egy férfinak a tested miatt. Ehelyett inkább szépítsd magad napi szintű testmozgással, magas rezgésű tápanyagok bevitelével, kényeztesd a lelked jógával, meditációval.

Ragyogj és ragyogtass!

Hiába álmodozol, hiába kívánsz hármat, csak a mesében van aranyhal, ami a kívánságokat teljesíti. Itt a való világban viszont van egy esélyed, élj vele! Ne dobd el annak az esélyét, hogy a lehető legegészségesebb testben élj, hiszen csak egy testet kapsz, amiben élhetsz, addig értékeld, amíg nem kell nagy áldozatokat hoznod, amíg csak csak arra kell figyelned, hogy mit eszel, hogy rendszeresen sportolj és, hogy megteremtesd az “énidőd “, a nyugalmad, hiszen ennek hiányában hidd el, nem értékeled kellőképp magad.

Tegyél azért, hogy boldog lehess a saját bőrödben!

 Hiszem és vallom, hogy a kor csak egy szám, remélem, aki most e sorokat olvasod, ezt Te is így gondolod. Ha pedig elég tudatosnak érzed magad akkor tudod, nem kell megvárnod azt a bizonyos középkort, minél előbb belevágsz, annál nagyobb az esélyed egy boldog, kiegyensúlyozott életvitelhez.

 

Hálás vagyok   es köszönöm a részvételt mindenkinek, aki megtisztelt jelenlétével, köszönöm a vidámságot,  a nyitottságot, a jó hangulatot. 

Márciusban újra találkozunk, a pontos időpont szervezés alatt.

Helyszín: Flow Stúdió 1071 Budapest,

Murányi utca 61.II.em.13.

Nagy érdeklődéssel és sok szeretettel várlak.

Amennyiben érdekel a lehetőség, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az info@eletmodcsere.hu email címen.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*