Creativ Kitchen

Sok szeretettel üdvözöllek! 

 

Érdemes lenne a fejekben rendet tenni és kimosni a téves elképzeléseket azzal kapcsolatosan, hogy mit is jelent az egészséges étrend? – gondoltam magamban. De amíg csak elméletben beszéltem róla, addig szinte mindig süket fülekre találtam. Hol is van a megoldás kulcsa? – tettem fel az újabb kérdést.

Így született meg  az a bizonyos főzős program –  és néhány éve már annak, hogy belevágtam kiscsoportos főzőtanfolyamaim szervezésébe, ami már az első alkalom után felülmúlta elképzeléseim, hiszen a gyakorlatban ez nagyon is jól működött. Hatalmas öröm volt számomra látni, hogy röpke néhány óra alatt értékelődnek át az addig berögzült és téves szokások, gondolatok. Sokakban ott van az elhatározás a váltásra, csak nehéz ezt egyedül, a napi stressz és túlterhelt élet mellett elkezdeni. Egy ilyen alkalom megfelelő motiváció lehet a kezdésre.

Egy szuper közösségben, jó hangulatban, baráti beszélgetések közben alkotunk, ahol az informatívabb, interaktívabb és kötetlenebb formát választjuk, hogy lehetőséged legyen az adott témában feltenni kérdéseid vagy adott esetben elmondani a véleményed. 

 Amennyiben kedvet kapnál a szervezéshez  és igénybe vennéd  ingyenes ajándékaim, kérlek írj nekem az info@eletmodcsere.hu  email címre, ahol megbeszéljük a további tudnivalókat. 

Rendkívül izgatott és hálás vagyok.