Minden hatalmad a jelenben van

Minden hatalmad a jelenben van

Az emberek azért értik meg nehezen azt,amit tudunk az Univerzum működéséről, mert gyökeret vertek ebben a fizikai valóságban, ahol megszokták, hogy azt higgyék el, amit látnak, hallanak, szagolnak, ízlelnek és tapintanak.

Egy időre tegyétek félre a fizikai világ megfigyelését, próbáljátok megérteni a nem fizikai valóságot, a rezgések valóságát. Egyetlen mód létezik ennek felfedezésére a fizikai világban, ezek pedig az érzéseid. Ezt a fajta valóságot csak érezheted, oda pedig az érzelmeid vezetnek.

A nem fizikai valóság egyfajta létállapot felfedezését és megismerését jelenti. Ez a hely egy óriási hely, mégsem megfogható. Ez az a hely, ahol az emberek boldogok, ahol a tudás úgy áramlik, mint a folyók, ahol a bizalom minden és mindenki felé áramlik, ahol minden létező felismeri értékességét.

Ez egy olyan hely, ahol minden elképzelt gondolat azonnal megvalósul.

Csak képzeld el!

  • Milyen lehet elengedni az értéktelenség érzését és átélni az értékesség érzését?
  • Gondolkoztál már azon, milyen érzés lehet ezt valóban tudni?
  • Tudni azt, hogy értékes és jó vagy, ezt minden sejtedben érezni és a maga teljességében megtapasztalni?
  • Megízlelni azt az elmondhatatlan szeretetet, amelyben fürdesz?
  • Érezni a Forrásenergiát magad körül, amint egész lényedet finoman öleli?
  • Felismerni a teljességet és  a jóságot, ami Te magad vagy, megélni azt, hogy  a biztos tudásod fényében minden kétséged feloldódik.

Minden hatalmad a jelenben van

Nem számít, hogy jelenleg hol tartasz, ha nem elégít ki, akkor csak emlékeztesd magad:

  1. Ez nem a végső cél és az út soha nem ér véget.

  2. Ezután tedd meg gyorsan az érzelmi utazást, így leszel képes arra, hogy könnyedséget vigyél a tapasztalatodba most rögtön, ebben a pillanatban.

  3. Aztán figyeld mi történik!

  4. Minden hatalmad  a jelenben van. Képzeld el mit fogsz csinálni holnap,ha már ma jól érzed magad?

  5. Van fogalmad arról milyen Univerzális Erőforrásokat vagy képes megidézni, ha gondot fordítasz arra, hogy jól érezd magad a jelen pillanatban? A jelenben bocsátod ki a rezgéseidet, a  jelenben sugárzol, a jelenben vonzol és teremtesz.

A holnap soha nem fog eljönni, nem tűnt fel? Mert amikor ideér, akkor MA lesz belőle. Tehát már ma határozd el, hogy jól érzed magad. Nincsen érvelés, sem panaszkodás, csak mondogasd a következőt:

” Semmi sem olyan fontos, mint az, ahogyan érzem magam MOST. “

Miért ne kezdhetnéd el ennek gyakorlását most rögtön? Érezz nagyrabecsülést, szeretetet akkor is, amikor úgy érzed, hogy esetleg neked lassabban halad a szekér, mint másoknak. Ne azon agyalj, hogy mi lehet ennek az oka? – gondolj erre:

” Valahogy megtalálta a módját, hogy összhangba kerüljön azzal, amit akar. “

Ezzel  a kijelentéssel Te is összhangba kerülsz magaddal. Ez az egyetlen ésszerű összehasonlítás, amit tehetsz: hogy ők mennyire hangolták össze magukat saját vágyaikkal és Te mennyire hangoltad össze magad saját vágyaiddal? Ez az egyetlen összehasonlítás, ami megállja a helyét.

Szóval itt vagyok a MOST – ban, ahol minden hatalmam velem van. Ha most találok valamit, amitől jól érzem magam a jelenben. Hmm…….ez aztán a főnyeremény, nem?

Mindenki azért akar bármit, legyen szó tárgyakról, kapcsolatról, pénzről, mert azt gondolja, ha megkapja, akkor attól majd jól érzi magát. De, ha már most ráhangolódsz a Forrásodra, ráhangolódsz az Univerzum erőforrásaira, a jólét áramlatára, pozitív hatással leszel a jövődre, ráadásul már a jelen pillanatban is jól érezheted magad.

” Eldöntöttem, hogy már most jól érzem magam.”

Minden amiben hiszek, minden ami Én vagyok attól függ, hogyan érzem magam MOST. Tehát, ha nem tetszik, amit tapasztalsz, irányítsd a figyelmed valami másra. Ha kiemeled azokat a dolgokat, amiket a legjobban szeretsz, akkor azok a dolgok jelennek meg a tapasztalatodban, amiket igazán szeretsz.

Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz?

Mert reggel úgy ébredsz, hogy bizony csodás az élet nevű játék, amelyben imádsz élni. Már nem sietsz, nem kapkodsz. Már nem veszed magad annyira komolyan. Egyre kevesebbet aggódsz és inkább az életed megélésére  figyelsz. Az autóban a kedvenc dallamaidat hallgatva  felhangosítod a zenét és az ablakot letekerve hangosan énekelsz. Már sokkal többet nevetsz,  mint sírsz, vagy éppen sokat  sírsz a nevetéstől. Nyugodtan és bátran mondasz nemet mindarra, amiről tudod, hogy téged nem tesz boldoggá. A drámák helyett már  a vígjátékokat részesíted előnyben. Szeretsz, pusztán csak a szeretet érzéséért, nevetsz csak a nevetésért, ölelsz csak az ölelésért.

Jó úton jársz?

Ha egyre jobban elfogadod, szereted és Tiszteled az Embert, aki Vagy.  Akkor jó az irány.

Van egy hely a fent és a lent között, a kint és a bent,  a Te és az Én, a Férfi és a Nő között. Van egy hely, ahol mindenkivel és mindennel kapcsolódhatsz anélkül, hogy beleavatkoznál a létezésbe. Van egy hely, ahol megtalálod a legjobbat , amely számodra elérhető. Van az a hely,  ami igazán alkalmas arra, hogy megtaláld azt, amit keresel. Emelkedsz  minden körülmény ellenére.

Ne felejtsük el, hogy nem számít milyen mélyre mész egy testtartásban, az számít, ki vagy, amikor odaérsz.

Jó gyakorlást!

http://www.eletmodcsere.hu/kerdoiv/

 

Forrás: Abraham Hicks tanításai

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*