Perfect Life

Az élet a boldogsághoz vezető tudás

Ne hallgass arra, hogy mások szerint milyennek kellene lenned!

Mindig a belső hangra figyelj, arra, hogy Te milyen szeretnél lenni.

 

Szeretettel köszöntelek kedves látogató!

Manapság az információk rengetegében nehéz kiszűrni azt, ami valós tartalommal bír. Ennek lehetséges eszközei a meditáció, az önismeret, a lélekre való hangolódás, ami már évek óta életem része. Elkötelezett vagyok az önfejlesztés, a valóság megismerése, tudatosságunk elmélyítése felé, ami hozzásegít a szeretettel teli élet, belső stabilitás és harmónia eléréséhez és fenntartásához.

Remélem írásaim és hamarosan induló programjaim inspirálóan hatnak minden útkeresőre és a gyakorlatban is hasznotokra válik majd.

Legfőbb céljaim között mindig fontos helyet kapott az útmutatás a sport és a valós egészséges élet világába való betekintés, életem meghatározó része a hozzám forduló  emberek segítése. Sokáig a legfontosabb dolognak tartottam a szakmai felkészültséget a megfelelő eredmények eléréséhez, de valahogy mindig maradt valami megmagyarázhatatlan érzés, ami nem hagyott nyugodni. Az embereket – és persze Önmagamat – figyelve egyre inkább foglalkoztatott a gondolat, hogy milyen motiváció vezérel minket, amikor kipróbálunk egy új óratípust vagy irányzatot, akár egy új edzőt, egy új programot? Mi alapján kapunk bizalmat, az elköteleződés, a döntés meghozatalakor a mérleg nyelve egy személy vagy egy program javára billen?

Valahol ezen a ponton változott meg számomra gyökeresen minden addigi elképzelésem, aztán rájöttem, hogy nem elég a szakmai felkészültség, nemcsak testben, hanem lélekben is felkészültnek kell lennem ahhoz, hogy valóban adni tudjak. Ez a felismerés indított el egy teljesen más irányba, azon az úton, amin haladva mára már érzem és tudom, hogy jó irányban haladok.

Nagy felelősség emberekkel foglalkozni, de hatalmas öröm is, és minél több tudás van a kezemben, annál jobban tudom mások életét is pozitívan befolyásolni. Bonyolultösszetett rendszer a testünk. Gondolataink és érzelmeink formálják mozgásunkat, testtartásunkat, visszatükrözik belső világunkat.Érdeklődésem az egészség világában a mai napig töretlenül halad felfelé tele álmokkal, célkitűzésekkel és szebbnél szebb megvalósulásokkal. Most idejét látva belevágok, egy számomra is érdekesnek tűnő, legújabb feladataim egyikébe!

Sok-sok év tapasztalatait, eseményeit, buktatóit és szebbnél szebb eredményeit szeretném megosztani az oldalamra tévedt – vagy tudatosan érkező – ismerősökkel, barátokkal és lelkes új csatlakozókkal, akik a bizalmat megszavazva elfogadják segítségemet, szakértelmemet, akiknek egy eredményes utat mutatva a különböző fitness irányzatokban a mozgás, táplálkozás és pozitív hozzáállás témakörében osztjuk majd meg egymással gondolatainkat, észrevételeinket.

Nem célom senkivel versengeni, mások munkáját összehasonlítgatni, ezen az oldalon saját véleményemet, tapasztalataimat, észrevételeimet és eredményeimet osztom meg veletek. Ha ezzel hozzá tudok járulni saját vágyaitok, céljaitok megvalósulásához, akkor már megérte! 

Amikor az egészséges életmód mellett döntöttem, még nem tudtam mibe is vágok bele, mára már tudom, hogy ez életem legjobb döntése volt. Hiszen az egészség – ahogy a szó üzeni – azt jelenti, hogy “egész” vagy, teljes, önmagaddal és a világgal egységben élsz. Harmóniában van a tested a lelkeddel, lelked a szellemeddel. Alapvető létélményed ilyenkor a boldogság. Mikor megkérdezik tőlem, hogy mi a foglalkozásom, csak annyit mondok: álmokat valósítok meg, többek között a Te álmaidat is. Nem kell ahhoz 20-as BMI, hogy vonzó, megnyerő és elégedett légy. Itt már nemcsak a külsődről, hanem önbizalmad építéséről is szó van! A szép külső, az egészséges szervezet és mentális állapot csak egy hosszan tartó, folyamatos egészséges életmód, minőségi táplálkozás és megfelelő testmozgás eredménye lehet.

Mert mi is kell az egészséges élethez?
Az elme ápolása, a helyes testmozgás, a kímélő és éltető táplálkozás, valamint folyamatos alkalmazkodás az állandóan változó környezeti feltételekhez.

Egyre jobban érdekel, hogyan kapcsolható az ayurvéda tudománya a mindennapi élethez. Szeretném átlátni azt a rendszert, melyben elérhetővé válik az ászana, pránajáma, meditáció és relaxáció technikáival, valamint étrendbeli és életmódbeli változtatásokkal a megbomlott egyensúly helyreállítása. Az egészségre nevelés, a betegségek megelőzésére való törekvés mellett  fontos számomra a már kialakult betegségek teljes körű, átfogó, holisztikus kezelése. Egy indiai orvos kezelései és az ajánlott étrendi változtatások segítségével a gyakorlatban is megtapasztalhattam az ayurvéda tudományának eredményességét.

Az értékes és energiát biztosító táplálkozás iránti igény felkeltését célul kitűzve keresem a válaszokat: hogyan találjuk meg az optimális módot a különböző élethelyzetekben, pl. egy stresszes életben vagy akár egy valós életmódváltás vonatkozásában?

 

Sokan vagyunk, sokfélék, sokféleképpen gondolunk a világra. Sokféle dolgot átélünk, de különbözőképpen éljük meg azokat. Te, aki ezen sorokat olvasod, egy dologban már most biztosan egyetértesz velem:

Az, amire figyelsz, az határozza meg az érzelmi állapotodat!

Ezért nagyon fontos tudatosítanod mi is ez, mit okoz mások számára a figyelmed, illetve mi történik veled, miközben rád figyelnek?

De – Mooji szavait idézve : „Tudni valamit vagy bármit anélkül, hogy először is tudnád,  ki vagy? Az a tudás egyenlő a tanult tudatlansággal.” 

Ez a mondat egy újabb megerősítés számomra, hiszen életem legfontosabb leckéit nem könyvekből tanultam meg, de az is igaz, hogy sok-sok ember és könyv segített észrevenni az összefüggéseket.

Azt mondják, a gazdagság kevésbé ismert ékszere az, hogy adsz a kreativitásodból.

Saját kreativitásom felszabadításának folyamatában – jelenlegi életemben – a főzés és sütés segít leginkább. Amikor a konyhában alkotok, ez a tevékenység oly mértékben megragadja figyelmemet, ami teljes egészében beszippant a jelenlétbe. Egy csodás felfedezés, egy leírhatatlan élmény, ami magával ragad, amikor elkezdek alkotni, magam sem tudom, hogy mi lesz az eredmény. Sokszor kérnek tőlem recepteket és olyankor döbbenek rá, hogy írásban átadni már egy sokkal nagyobb koncentrációt kíván meg tőlem, mint amikor azt a gyakorlatban összedobom.De sebaj, már ezen is dolgozom magammal.

Hiszek abban, hogy az egészségtudatosság tanulható! 

Ezt pedig Te is megteheted, és bármikor. Mivel az elmúlt években olyasmit fedeztem fel a saját életemben, ami nem csak nálam működhet, ami ott van a Te életed minden mozzanatában is, ami hozzásegít, hogy felfedezd a benned rejlő fantasztikus erőt és lehetőséget, így szeretném ezt átadni neked is, ha ezt szeretettel és érdeklődéssel fogadod tőlem.

Ma már sokan tisztában vannak a helyes táplálkozással, megfelelő testmozgással, kiegyensúlyozott életvitellel kapcsolatos tudnivalókkal, ez azonban nem azt jelenti , hogy képesek is mindezt „személyessé” tenni és beépíteni hétköznapjaikba.

Én abban tudok neked hitelt érdemlően segíteni, amiben biztos vagyok, hiszen elértem. Ugyanúgy küzdöttem a dolgokért, ahogy neked is kell. Ugyanúgy hoztam döntéseket, ahogy neked is meg kell hoznod. Tanácsot és motivációt tudok adni a szakértelem mellett, amennyiben kéred és igényled. Sokakat végig kalauzoltam már azon az úton, amelyre most Téged is invitállak. Ezért pontosan tudom, hogy hol leselkednek Rád veszélyek és mivel tudom, segíteni is tudok majd.

Mára már gondolataim egy komplex programmá nőtték ki magukat, a mozgás, táplálkozás, tudatos élet területére koncentrálva, az egészséget és a minőséget szem előtt tartva tartom különböző programjaimat szerte a világban, és hamarosan online is bármikor elérhető leszek számotokra.

Különböző mozgásprogramok, előadások, workshopok, főzőtanfolyamok, életmódtáborok szervezője és aktív résztvevőjeként több helyen is találkozhattok majd velem.

Mit is szeretnék nyújtani Neked?

Szó szerint egy más világba szeretnélek repíteni, amely nélkülöz minden egyhangúságot, amely kikapcsol, felpezsdít és fitten tart, ahol a mozgás mellett örömet, új élményeket és új kapcsolatokat is szerezhetsz.

Programunk értéket kínál

  • Biztosítjuk neked, családodnak és szeretteidnek a lehetőséget, hogy élvezd az életet.
  • Megismertetünk egy minőségi élettel, mely segítségével valóban átprogramozhatod gondolkodásod, majd táplálkozási és eddigi életmódoddal kapcsolatos rossz szokásaid.

Amit tudnod kell:

  •  1. Nincs csoda módszer! 
  • 2. Nem indítunk fogyókúrás tanfolyamokat!
    3. Viszont adunk egy teljes életmódváltást!

És mi lehet az, ami hatványozza a sikert?

Egy támogató közösség, amely nem hagyja, hogy feladd!

          MINDEN DÖNTÉST MEGELŐZ EGY MEGÉRTÉS!

Értsd meg milyen folyamatok zajlanak a testedben és képes leszel fenntartani optimális egészségi állapotod egy életen át.

A  JÖVŐ  AZ  EGÉSZSÉG!          

KEZD  EL  MOST!                                                

VÁLTS  EGY  EGÉSZSÉGESEBB  ÉLETMÓDRA!

Élvezd minden percét annak az időszaknak, amíg az álmaid valóra válnak! Lassíts, és legyél hálás, hiszen minden egyes lépéssel közelebb jutsz hozzá. Ahogy az álmaidat követve cselekszel, észreveszed valamennyi pillanatban a benne rejlő tanítást és szeretetet.

Nagyon büszke vagyok a hozzám bizalommal forduló klienseimre lelkesedésükért és kitartásukért, valamint magamra, hogy elképzeléseim és módszereim mindig az egészséges életmód felé vezető úton haladtak és haladnak.

             Sok szeretettel és érdeklődéssel várlak!