Kitáncolhatsz merészen az élet színpadára

Kitáncolhatsz merészen az élet színpadára

Az ötvenesek, akik túl vannak az élet megpróbáltatásain, na ezek az ötvenesek olyanra képesek, mint még soha eddig. Ekkora fokú megújulást még egy generáció sem mutatott.
Fiatalosak maradtak? Igen. Tele vannak tapasztalattal? Igen.
Sőt!!! Tudják, hogy az élet nem csupán fekete és fehér, ismerik az árnyalatokat is és el tudják helyezni magukat tökéletes pontossággal a világban. Képesek voltak versenyben maradni, megtanulták mindazt, amelybe az alattuk lévő generáció már beleszületett, mégpedig az informatika világába. Az okos telefont pedig nemcsak szelfízésre használják. Tudják, hogy mit akarnak és hogy mit adhatnak. Nem várnak el teljesíthetetlen ideákat és nem cirkuszolnak felesleges dolgok miatt. Következetesen teszik a dolgukat és tudják, hogy soha nem lesz nekik konkurencia semmiben sem a 20-30 évesek generációja.

Rengeteg azon nők száma, akik egy életen át rettegtek, hogy egy fiatal cicababa elcsábítja a férjeiket. Ezek az ötvenesek, akikről én beszélek nem félnek a fiataloktól, mert tudják, hogy amelyik férfi a fiatal fruskát részesíti előnyben, az neki úgysem lehetne pálya, mert az a hím nem nőtt fel. Egy ilyen nő pedig nem tud és nem is akar mit kezdeni egy idősödő testben lévő kamasszal!  Neki a bölcs, az érett és a gondolkodás módjában hozzá illőre van szüksége, amelyből lássuk be, igen kevés akad, mert eme korosztály férfi tagjai megmaradtak valahol a serdülő kor küszöbén. Tisztelet a kivételnek most is, mint mindig.
Az a férfi, aki fél a tapasztalt nőtől,lelke mélyén tudja,hogy a fiatalt még kábíthatja ezzel-azzal, csecsebecsékkel és fellengzős dumával, amíg a sokat megélt nőt bizony már nem, hiszen náluk a belső tartalom dominál leginkább.
Ja… és, hogy vannak ráncaik? Vannak bizony.
Minden pici szarkaláb arra emlékezteti, amin egészen idáig keresztül ment. Büszke rá, mert életben maradt és túlélte a túlélhetetlent is. Felállt akkor is,amikor senki sem tudott volna. Ez az az erő, ami messze felülmúlja a fiatalok hamvas bőrét.

Talán még veszélyesek is?
Amíg meg nem ismered és meg nem érted őket, addig biztosan. Aki azonban veszi a fáradalmakat és valóban meg akarja ismerni ezt a típust, akkor döbben rá, hogy a szívük  bizony tele van szeretettel, megértéssel, soha nem látott szeretetvággyal és a mindenen át tartó kitartással. Igen, az ötvenesek évről évre kivirágzanak, mint a természet és elkápráztatják a körülöttük lévőket.

Tehetsz valamit azért, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból és az életedből?

Ha a válaszod IGEN, akkor sok szeretettel és érdeklődéssel várom jelentkezésed, hogy megtudhasd mire is készülünk és miben is segíthetünk neked. Ha Te is ezen tudatos ötvenes csoportba szeretnél tartozni,ezen elvek szerint élni, kérlek olvass tovább és töltsd ki az alábbi kérdőívet.

Kérdőív

Ingyenes online konzultáció ebben a hónapban velem!!!

Olvasd el a jegyzetem,oszd meg,ha tetszik és időpont egyeztetésre privát üzenetben jelentkezz!
Azzal foglalkozz, ami Te vagy, találd meg az életben a megfelelő segítő társakat és teremtsd meg a belső harmóniádat!

Soha ne feledd: A boldogság veled kezdődik, nem a kapcsolataiddal, nem a munkáddal, nem a pénzeddel, hanem veled. A bol­dog­ság ben­ned, álta­lad szü­le­tik meg.

Sok szeretettel és érdeklődéssel várom jelentkezésed. 

 

Forras: Egyensulymagazin.hu

1 Comment on “Kitáncolhatsz merészen az élet színpadára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*