A boldogság benned, általad születik meg

A döntés az egyik legnehezebb emberi kihívás, amivel szembe kerülhetünk életünk során. Menni vagy Maradni? Jobbra vagy Balra? Mi van, ha épp a másik lehetőség lesz a jobb, mint ami mellett döntöttél?
Mi van, ha inkább maradni kellett volna? Mi van ha jobb lett volna menni?
 Az igazság az, hogy soha nem tudod meg, mit hozott volna a másik lehetőség, hiszen a döntés lényege, hogy elkötelezed magad az egyik út mellett és akkor már nincs visszaút, ki kell tartanod a döntésed mellett. Mindig a legelső érzés és a legelső gondolat az, ami mentes a félelmektől, aggódástól és szorongástól, amikor még nem görcsöltél rá a döntésre, hanem még abban a tiszta pillanatban voltál, hogy a nyitott csatornádon keresztül képes volt beáramlani a segítő útmutatás, amit az energiák küldtek számodra. Az az igazság, hogy a félelem, az aggódás és szorongás bezárja a segítség ajtaját és akkor se ki, se be nem megy semmi. Ez azt jelenti, hogy sem kérni nem tudsz az Univerzumtól, sem megkapni nem tudod az üzeneteket, mert zárva van az ajtó.
Ilyenkor az a legjobb, ha megpróbálsz eltávolodni a döntésed tárgyától amilyen messzire csak lehet. Ne foglalkozz vele, ne gondolj rá, engedd el! Abban a tudatban tedd mindezt, hogy az aggódás csak árt az ügyednek és nem segít jó döntést hozni.

Ha teheted végezz aktív testmozgást, izzad ki magadból a félelem blokkját!

http://www.eletmodcsere.hu/2017/12/07/a-kor-csak-egy-szam/

Amikor végre újra kipihentnek, oldottnak érzed magad, akkor tedd fel újra a kérdést.

“Mi a helyes döntés ebben a helyzetben?” – Fogalmazd meg pontosan a helyzetet!

A legjobb pillanat erre az ébredés utáni elő pár perc, amikor még nem indultak be az elméd fogaskerekei. Az első gondolat vagy érzés, ami a kérdésed feltevése után eszedbe jut az a helyes válasz, az a jó döntés.

Az idei év egyik legfontosabb feladata, hogy megtanulj bízni az intuitív érzéseidben és gondolataidban.

Olyan energiák vesznek körbe téged, amik még útmutatással is rengeteg kihívás elé állítanak mindannyiunkat. Csak a belülről érkező útmutatások tudják megadni neked a helyes választ.
Minden, ami kívülről érkezik csak félrevezető lehet.

Az élet túl rövid,éld hát meg! A szeretet ritka,ragaszkodj hozzá! A harag rossz dolog,dobd el! A félelem szörnyű,nézz szembe vele! Az emlékek édesek,örülj nekik!

Az alábbi link alatt található 3 videóban néhány perc alatt kapsz további tájékoztatást.

https://www.mydoterra.com/eletmodcsere/#/

Egyetlen egy dolgot nem vehetnek el tőlünk soha, senki, még életünk végén sem, amikor mindent magunk mögött hagyunk. Ez pedig az úton megszerzett tapasztalás Önmagunkról.

Ez az Életünk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*