Kérdőív


  A legtöbb nő/férfi rengeteget eddz és tornázik, mégsem éri el a kívánt változást. A mai tudatos nők/férfiak már vigyáznak az egészségükre, azaz sportolnak, azonban hamarosan feladják, mert nem érik el a kívánt célt testükön. Sokan már azt is belátják,hogy az étrendi változtatás fontosabb,mint az edzés, de van még valami, amit én úgy érzékelek,hogy sokan még figyelmen kívül hagynak. Pedig a titok nyitja itt van elásva.Te mit gondolsz erről?

  Elgondolkodtál már azon, hogy majdnem mindannyian ismerjük saját horoszkópunkat, tesztek sorát töltjük ki Önmagunk jobb megismeréséért, ugyanakkor személyes táplálkozási igényeinkről alig tudunk valamit?!

  Kezdtél már el olyan diétát, amellyel a legjobb barátnőd/barátod csodás eredményeket ért el, Te pedig a fogyás és a kicsattanó energia helyett finoman szólva sem hoztad életed legjobb formáját? Majd magadat okoltad, amiért nem volt elég kitartásod és erőd elérni a kívánt célt? Pedig nem benned volt a hiba! Hiszen nem az a kérdés,hogy milyen az igazán egészséges táplálkozás, hanem az, hogy SZÁMODRA mi a tökéletes étrend!

  Szeretnél-e részt venni „ Az iránytű a változtatáshoz „ névre hallgató komplex programban, ahol egyszerre foglalkozunk a gondolkodásmód, a táplálkozás és a testedzés területeivel 100%-ban személyre szabottan. A módszer, mely egy szinttel feljebb emel – már sokaknak bizonyított.

  Kérsz a programról bővebb információt?

  Részt vennél-e mini workshopokon 2 – 3 óra elfoglaltsággal, ahol 1,5 óra mozgás, 1,5 óra eszmecsere , amolyan kérdezz , felelek zajlik az adott témakörökben? Ahol megtudhatod mit tegyél, hogy egészséges és szép legyél? Ahol végre rájössz, hogy miért nem működik a fogyókúrák 90-95 %-a? Mitől lesz a test egészséges? Mitől keletkezik a túlsúly? Mitől tűnsz minimum 10 évvel fiatalabbnak? Mitől lesz egészséges és feszes a bőröd? Hogyan leszel Önmagaddal elégedett, vonzó, szexi nő/férfi? Ahol akár azt is megtudhatod, hogyan találd meg életed párját vagy hogyan varázsold még szebbé jelenlegi kapcsolatod?
  Részt vennél-e?

  MELYIK IDŐPONTBAN?

  Mindez mennyi befektetést érne meg mindez neked alkalmanként?

  Egy főzőtanfolyam keretén belül megismerkedhetsz az egészséges étkezésre alapuló életformával, az egészséges és tudatos táplálkozás alappilléreivel, az egészséges étkezés szabályaival. A tanfolyam elején egy rövid elméleti résszel indulunk, majd ezt követően közösen egy 4 fogásos menüt készítünk, amit aztán együtt el is fogyasztunk. A tanfolyamhoz kapsz egy összeállítást eddigi főzőtanfolyamaim kedvenc receptjeiből. Az alapanyagokat mi biztosítjuk.
  Részt vennél-e egy olyan komolyságú főzőtanfolyamon, ahol megismerkedhetsz az egészséges táplálkozás alapjaival? Ahol elméleti és gyakorlati tudást is kapsz arról mit egyél, hogy tele legyél energiával? Ahol megismerheted a tisztító étrendet, hogy megtisztulj, karcsúbb és egészségesebb lehess.  Hogyan is kezd el? Hogyan haladj a gyakorlatban? Hogyan tedd változatossá és egészségessé az étkezéseidet?
  Részt vennél-e?

  Mindez mennyi befektetést érne meg neked?

  Legjobb ajándék az egészség! 
  Értjük-e azt, hogy mit akar nekünk kommunikálni a testünk?
  Meg akarjuk-e hallani vagy nem?
  Hajlandóak vagyunk-e életmódot váltani vagy várunk addig, amíg kényszerítve leszünk rá?
  Értjük-e?

  Gyermekként végtelen energiánk van és használjuk is reggeltől estig.
  Na de hová is tűnik el ez az életerő? Miért lesz az örökmozgó, fáradhatatlan és életvidám kisgyerekből fáradékony, súlyproblémákkal küszködő, beteges felnőtt?
  Hogyan éld egészségesen és energikusan az életed?

  Érdekelnek a kérdésre feltett válaszok és hasonló felvetett témák?
  Részt vennél- e Klubunk előadásain, találkozóin?

  Személyes vagy online program érdekelne inkább?

  A közeljövőben érdekelne-e az alábbi programok közül valamelyik?

  - Csapatépítő, közösségi hétvégés programok, kirándulások
  - Hosszú hétvégés elvonulások mozgásprogramokkal összekötve

  Szeretnél-e klubtagként kedvezményekben is részesülni nálunk?

  Érdekel-e gy zárt facebook csoportban való részvétel joga?

  Hogy bármikor elérhess minket kérdéseiddel és érezd a csoport támogató erejét és a figyelmet. Hamarosan megosztok egy kéthetes méregtelenítő programot is, amit, ha kedved tartja velem együtt végezhetsz el egy előzetes konzultációt követve.

  Miért szuper a közösség? Miért is csatlakozz hozzánk?

  Egyedi mozgás és életmódváltó programjainkkal azok számára is lehetőséget adunk, akik úgy érzik önbizalomhiánnyal küszködnek, akik szeretnének egy szuper közösséghez tartozni, jó társaságban és hangulatban kemény és pörgős edzéseket vagy jógás és meditációs foglalkozásokat kipróbálni. Jobbnál jobb közösségi programokkal, kirándulásokkal, túrázásokkal kedveskedünk vendégeinknek. Edzőink remek csapatának és az edzések csapatépítő erejének köszönhetően az edzésre járó társaság összekovácsolódik. Ennek a baráti csapatnak lehetsz Te is részese!