Vagyok aki vagyok

Régebben azt hittem, hogy Isten ajándékai egymás feletti polcokon vannak, és ahogy növünk, egyre könnyebben el tudjuk érni őket. Mostanra rájöttem, hogy egymás alatti polcokon vannak, és nem az a kérdés, hogy mekkorára növünk, hanem, hogy mennyire tudunk lehajolni.
– F.
B. Meyer –

 

Írhatnám most milyen iskolákat, tanulmányokat végeztem, hányféle módszert próbáltam ki az életemben, milyen utat jártam be, miket tapasztaltam, de most nem ezt teszem. A különböző címkék felsorolásának fontosságát elhagyva mára már bátran kijelenthetem: egyszerűen egy lélek vagyok, aki tapasztal, éppen úgy, ahogy Te is. Az elmúlt éveimet sok-sok kísérletezéssel, majd tudatos tapasztalással töltöttem és töltöm a mai napig. Ez a mély, belső figyelem többet adott, mint egy külső tanácsadó, coach vagy marketing szakember. Közel negyed évszázados munkám a fitness világában, a folyamatos érdeklődés és tanulás eredményeként sok mindenre rájöttem. Ez a honlap, ami folyamatosan növekszik, majd az elmúlt 5 évem tudatos tapasztalata és az azt megelőző 20 évem munkájának gyümölcse, amely által egy teljesen új emberré váltam. Hiszem, vallom, hogy a két legfontosabb nap az életünkben az, amikor megszületünk és az, amikor rájövünk, hogy miért!

Robert Hunter szavaival elve:  “A nagy változások kezdetben lehetetlennek, utólag pedig elkerülhetetlennek látszanak.”

Na és micsoda változásokat képesek létrehozni?

Megtapasztaltam, hogy mit jelent egyik pillanatról a másikra elveszíteni a biztosnak hitt helyzetemet, egészségemet és fontos emberi kapcsolataimat is. Megtanultam veszíteni, és megtanultam újra felállni a padlóról, bármekkora vereség után is. Megtanultam tisztelni a természetet és az életet. Megtanultam megdolgozni az eredményekért. Megtanultam felismerni az igazán értékes emberi kapcsolataimat. Megtanultam szeretni és elfogadni magam. Megtanultam elengedni azt, amibe görcsösen kapaszkodtam és meg tudok már nyílni valami ismeretlen, új irányba, hogy mindaz, amit?l eddig elzártam magam, megérinthessen és elérhessen hozzám.

Az én ajándékom erre az életre, hogy segíthetek másoknak, miközben tanulhatok t?lük és taníthatom ?ket. Hiszem, hogy mindenkiben ott lakik a változtatás képessége, a szeretetteli önelfogadás, csak meg kell találni az ahhoz vezet? utat.

Számodra én is csak egy lehetséges irány vagyok, de ha ez a Te utad, pontosan most vagy ott, ahol lenned kell, ezért olvasod e sorokat. Lépj be az ismeretlenbe, köszöntsd a benned rejlő felfedezőt, aki erre az oldalra vezérelt Téged.

Tudd, nincsenek véletlenek!

Ki vagy Te  és mire vágysz?

Találjuk meg együtt válaszaidat!

Szeretettel üdvözöllek!