A kor csak egy szám – Az egészség szokás és nem egy esemény

A kor csak egy szám – Az egészség szokás és nem egy esemény

Vidám, önmagával megbékélt, dögös, szexi, középkorú nő leszek/vagyok?

Ezt a célt kitűzve élek, ez az, ami nagy mértékben motivál engem. Nem estem abba a hibába, hogy a korom meghazudtolva edzem a testem szüntelen és, hogy azt higgyem lehetek olyan, mint a húszévesek a külsőmet tekintve. De lehetek húszéves az érzéseimben, a mindennapjaimban, az életvitelemben, a gondolataimban!

                                Szeresd a tested, hogy a lelked szeressen benne élni!

Egy izgalmas, igen sokakat érintő, de tapasztalatom szerint meglehetősen elhanyagolt témakör elindításán dolgozom. Ez pedig a középkorúak egészséges és teljes életének témaköre. Minőségi táplálkozás, ideális étrendkiegészítés, testsúly csökkentés, lelassult anyagcsere, alacsony energiaszint, lerakódó súlyfelesleg okai és megoldása, valamint sok-sok egyéb téma, melyhez szívesen várom ötleteid, Te mire is lennél kíváncsi?

Ha már rendszeresen sportolsz, mozogsz valamit, abba ne hagyd!

Ha még nem, akkor vágj bele!

  1. Keresd meg a neked megfelelő edzésformát, ha elsőre nem sikerül, ne keseredj el, keress másikat!
  2. Ha elakadsz, keress egy hiteles edzőt, aki segít neked!
  3. Táplálkozz változatosan és egészségesen!
  4. Mosolyogj sokat!
  5. Gondolkozz pozitívan!
  6. Szervezz sok közös programot barátaiddal, szeretteiddel!
  7. Töltődj fel a velük töltött szép pillanatokból!

Ha elégedetlen vagy a külsőddel, akkor cselekedj, de soha ne magyarázkodj egy férfinak a tested miatt. Ehelyett inkább szépítsd magad napi szintű testmozgással, magas rezgésű tápanyagok bevitelével, kényeztesd a lelked jógával, meditációval.

Ragyogj és ragyogtass!Mivel 40 után már érezhetően és jelentősen lelassulnak az anyagcsere folyamatok, ugyanazt a súlyfelesleget sokkal nagyobb, keményebb és kitartóbb munka árán tudjuk csak ledolgozni, mint a 30-asok. De semmi sem lehetetlen és nézzük a dolgok jó oldalát!

Ha már idősebb vagy és már nagyok a gyerekeid vagy már mind kiröpültek a fészekből, akkor sokkal jobb a helyzet, hiszen több szabadidővel rendelkezel. Még a lelkednek is jót tesz, ha egy kis testmozgással lefoglalod magad. Ha már eddig is életed részévé vált valamilyen szinten a mozgás, akkor ne hagyd abba! Ha eddig még nem kezdted el, soha sem késő! Még most sem!

Jól érezni magunkat bármilyen életkorban?
IGEN! Van rá megoldás! Hiszen gondolom nem mindegy, hogy 70 évesen focizni mész a haverokkal,  vagy ők látogatnak meg Téged az elfekvőben.

Mit nyújt neked ez a több lépcsős rendszerben összeállított program? A valós életmódváltás sikerének kulcsait. 
  • Főzőtanoda    – az energiát biztosító táplálkozáshoz
  • Jóga, meditáció, érzelem kezelő aromatherapy – a kiegyensúlyozott élethez
  • Gyalogtúrák  és szabadidős programok  – a sportos kinézethez, a fitt test  megtartásához

Hiszen vallom, hogy a kor csak egy szám

Remélem, aki most e sorokat olvasod, ezt Te is így gondolod. Ha pedig elég tudatosnak érzed magad akkor tudod, nem kell megvárnod azt a bizonyos középkort, minél előbb belevágsz, annál nagyobb az esély egy boldog, kiegyensúlyozott életvitelhez. Ha felkeltettem érdeklődésed személyesen is találkozhatsz velem tanfolyamaimon. Kövesd az infókat, ahol értesülhetsz mikor és hol kapcsolódhatsz hozzánk.

További kérdésekkel keress bátran az info@eletmodcsere.hu email címen, ahol fel tudod venni velem a kapcsolatot. Ez lenne az első lépés, hogy regisztrálni tudjalak és elküldhessem neked ingyenes ajándékaim.

Nagy érdeklődéssel és sok szeretettel várlak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*