Azt mondják, a gazdagság kevésbé ismert ékszere az, hogy adsz a kreativitásodból

 Az egészség – ahogy a szó üzeni – azt jelenti, hogy “egész” vagy teljes.
Önmagaddal és a világgal egységben élsz. Harmóniában van a tested a lelkeddel, lelked a szellemeddel. Alapvető létélményed ilyenkor a boldogság.
Írhatnám most, hogy milyen iskolákat, tanulmányokat végeztem, hányféle módszert próbáltam ki az életemben, milyen utat jártam be, miket tapasztaltam, de most nem ezt teszem. A különböző címkék felsorolásának fontosságát elhagyva mára már bátran kijelenthetem: egyszerűen egy lélek vagyok, aki tapasztal, éppen úgy, ahogy Te is. Az elmúlt éveimet sok-sok kísérletezéssel, majd tudatos tapasztalással töltöttem és töltöm a mai napig. Ez a mély, belső figyelem többet adott, mint egy külső tanácsadó, coach vagy marketingszakember.
Életmódtrénerként hiszek abban, hogy az egészségtudatosság tanulható. Hiszen, ha pozitív változásra vágyunk, változtatnunk kell berögzült szokásainkon. Hosszú évek kitartó munkájának köszönhető, hogy még ma is a fitness világában dolgozom.Az én ajándékom erre az életre, hogy segíthetek másoknak, miközben tanulhatok tőlük és taníthatom őket. Hiszem, hogy mindenkiben ott lakik a változtatás képessége, a szeretetteli önelfogadás, csak meg kell találni az ahhoz vezető utat.
Az elmúlt években olyasmit fedeztem fel a saját életemben, ami nem csak nálam működik, ami ott van a Te életed minden mozzanatában is, ami hozzásegít, hogy felfedezd a benned rejlő fantasztikus erőt és lehetőséget.
Ezt pedig Te is megteheted  és bármikor.Számodra én is csak egy lehetséges irány vagyok, de ha ez a Te utad, pontosan most vagy ott, ahol lenned kell, ezért olvasod e sorokat.Lépj be az ismeretlenbe, köszöntsd a benned rejlő felfedezőt, aki erre az oldalra vezérelt Téged!
Tudd, nincsenek véletlenek. 
Yogaholiday – Palma de Mallorca

Én abban tudok neked hitelt érdemlően segíteni, amiben biztos vagyok, hiszen elértem. Ugyanúgy küzdöttem a dolgokért, ahogy neked is kell. Ugyanúgy hoztam döntéseket, ahogy neked is meg kell hoznod. Tanácsot és motivációt tudok adni a szakértelem mellett, amennyiben kéred és igényled.

Büszke vagyok a hozzám bizalommal forduló klienseimre lelkesedésükért és kitartásukért, valamint magamra, hogy elképzeléseim és módszereim mindig az egészséges életmód felé vezető úton haladtak és haladnak. Hiszem, hogy a szép külső, az egészséges szervezet és mentális állapot csak egy hosszan tartó egészséges élet, tudatos táplálkozás és aktív mozgás eredménye lehet.
Sok szeretettel és érdeklődéssel várom jelentkezésed!
Ki vagy Te és mire vágysz?
Találjuk meg együtt válaszaidat!
Yogaholiday – Palma de Mallorca

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*